Downloads

  • Antwoordbladen 'Klikken met rechtermuis: Link opslaan als'. Mocht u daarna de melding krijgen dat het niet beveiligd kan worden gedownload, kies dan niet voor verwijderen ^ maar voor behouden.

Groep 4    Groep 5       Groep 6     Groep 7   Groep 8

Alleen deze antwoordbladen kunnen wij verwerken!

Print de antwoordbladen dubbelzijdig, op 100% horizontaal (landscape), met een goede (laser)printer en op 75-100 grams papier! Open in de Acrobat Reader de print dialoog met control P. Dan klik je op Size>Custom Scale en zet het op 100%. Print on both sides of paper, Landscape. Het maakt niet uit of er langs de korte of lange kant 'geflipt' wordt. U kunt de bladen in zwart-wit afdrukken (ware grijstinten).

Tip sorteren resultaten: Wanneer u op achternaam de resultaten wilt sorteren dan moet u in het naamveld eerst de achternaam invullen (achternaam,roepnaam,tussenvoegsel). Indien u het printsysteem gebruikt: roepnaam en achternaam omwisselen of het in z'n geheel (achternaam,roepnaam,tussenvoegsel) naar de roepnaamkolom kopieren. De resultaten krijgt u terug in een dan eenvoudig te sorteren Excel-file.  

De school kan ook voor de testafname de leerlinggegevens met zwarte pen, blokletters en binnen de kaders aanbrengen. Aan invullingen buiten de kaders, schuinschrift en door leerlingen en enkelzijdig geprint, zijn hogere verwerkingskosten verbonden.

NSCCT antwoordbladen moeten voor het insturen grondig controleren en zo nodig met zacht potlood 'bijzwarten'. (Maak voor de zekerheid hierna kopieën of scan ze 2-zijdig in). Stop iedere klas apart in een envelop en stop meerdere klassen per school bij elkaar in een grote envelop. Zorg voor het bijsluiten van een retour e-mailadres en indien anders het e-mailadres waarheen de digitale factuur moet worden gestuurd.Adresseer als volgt (voldoende frankeren):

NSCCT
postbus 1345
9701 BH Groningen

Vragen? vragen@nscct.info