U stuurt de ingevulde antwoordbladen in een envelop per school en klas geordend gratis op naar Testservice Onderwijs Groningen. U krijgt de resultaten terug in de volgorde waarin u de antwoordbladen opstuurt. Als u bij de naam van de leerling eerst de achternaam zet, dan kunt u hier later in excel op sorteren (de kolom selecteren en op sorteren klikken).

RuG/GMW Testservice Onderwijs
T.a.v. Dr. T.A. van Batenburg NSCCT
Antwoordnummer 172
9700 VB Groningen

Geef in de envelop het e-mail adres op waar de rapportage naartoe gestuurd moet worden. De facturen worden digitaal verstuurd, geef daarom ook het e-mailadres van het factuuradres (indien anders). Facturen worden aan het begin van de maand verstuurd. Testservice Onderwijs verwerkt de antwoordbladen, maakt de rapportage en stuurt u deze uiterlijk binnen 10 werkdagen toe in de vorm van een Excel-file. Kijk alvorens te reclameren altijd in de spam, soms komt het daar terecht.

Aangezien de gewichtenregeling is komen te vervallen, kunt u het leerlinggewicht weglaten op het antwoordblad. Het wordt op prijs gesteld wanneer u ze toch geeft, daarmee krijgen onderzoekers iets van informatie over de achtergrond van de leerling.