U stuurt de ingevulde antwoordbladen in een envelop per school en klas geordend voldoende gefrankeerd op naar Groningen. U krijgt de resultaten terug in de volgorde waarin u de antwoordbladen opstuurt. Als u bij de naam van de leerling eerst de achternaam zet, dan kunt u hier later in excel op sorteren (de kolom selecteren en op sorteren klikken).

NSCCT
postbus 1345
9701 BH Groningen

Geef in de envelop het e-mail adres op waar de rapportage naartoe gestuurd moet worden. De facturen worden digitaal verstuurd, geef daarom ook het e-mailadres van het factuuradres (indien anders). Facturen worden aan het begin van de maand verstuurd. Wij verwerken de antwoordbladen, maken de rapportage en sturen u deze uiterlijk binnen 10 werkdagen toe in de vorm van een Excel-file. Kijk alvorens te reclameren altijd in de spam, soms komt het daar terecht.

Op de huidige antwoordbladen van deze website wordt niet meer naar het leerlinggewicht gevraagd omdat de gewichtenregeling niet meer bestaat. Mocht U nog oude bladen hebben liggen en willen gebruiken dan kunt u het leerlinggewicht weglaten. Wij hebben uiteraard liever dat u de huidige antwoordbladen download en gebruikt.